Interiør

 

EcoTech Consult AS interiør tilbyr interiørkompetanse. Det betyr at vi er utdannet interiørarkitekter, og har mange års erfaring i å hjelpe våre kunder med forskjellige valg. Det kan være totale planløsninger for hele huset /leiligheten eller det enkelte rom, etter at en god planløsning er på plass hjelper vi med fargevalg, materialvalg på gulv, tak og vegger. Valg av møbler  og innredning, men også tekstiler. Sist men ikke minst er vi opptatt av at våre kunder har en riktig belysningsplan, noe som er vesentlig for å skape et spennende rom.

EcoTech Consult AS interiørdesign har interiørarkitekter som har tid til å lytte til deg, diskutere med deg, komme hjem til deg – rett og slett være til for at du skal både føle og oppleve at en god plan er en god start.

Vi tilbyr

Enten du skal pusse opp og innrede hele boligen, eller bare et enkelt rom, er det viktig å tenke helhet i både utseende og planløsning. Hvilke behov har dere? Hvilke farger og materialer finnes på marked? En interiørdesigners oppgave er å se muligheter og løsninger, basert på dine ønsker og behov.

Kort sagt:

Poenget med å bruke en interiørdesigner er at du skal få en løsning som er bedre enn det du trodde var mulig. Kpe AS interiørdesign har 10 års erfaring i å hjelpe våre kunder i store prosesser som når du bygger nytt, eller i mindre prosesser når du kun ønsker forandringer i enkelte rom.